Hoofdzekering

Wanneer de elektriciteit levering is onderbroken als gevolg van een defecte hoofdzekering of uitgeschakelde automaat dan kunt u het beste contact opnemen met uw waarborginstallateur. Immers deze kan direct controleren wat de oorzaak is van de storing en daarna de levering herstellen.
Indien u N.V. RENDO laat komen dan zal er in de meeste gevallen sprake zijn van het in rekening brengen van het voorrijtarief.

 

Voorrijtarief

Indien de oorzaak van de storing in de energielevering ontstaan is vanuit de binnen installatie dan zal er een standaardtarief voor voorrijkosten in rekening gebracht worden.
Een voorbeeld van een oorzaak in de binnen installatie is wanneer de hoofdzekering van de aansluiting defect gaat als gevolg van overbelasting of een sluiting.

Gaslucht

Vertrouw op uw neus en bel ons als u gas ruikt!

Ruikt u gas? Wat nu

 

U kunt ons helpen

N.V. RENDO draagt zorg voor een betrouwbare en veilige energievoorziening in de regio Zuid-Drenthe en Noord-Overijssel. We voeren regelmatig controles uit en renoveren waar nodig het gasleidingnet. Maar ook u kunt bijdragen aan een veilige omgeving. Daarom vragen we u ons te helpen door extra te letten op gaslucht.

Gaslucht in of om uw huis

Denkt u gas te ruiken in of om uw huis, bijvoorbeeld bij de meterkast of in uw portiek, bel dan naar het nationaal storingsnummer: 0800 – 9009 (gratis). Wij sturen dan direct iemand naar u toe om na te gaan of er echt iets aan de hand is.

Gaslucht bij een apparaat

Ruikt u gaslucht bij bijvoorbeeld het gasfornuis, de geiser, cv ketel of gaskachel, sluit dan de hoofdkraan en neem contact op met een installateur. Raadpleeg hiervoor de telefoongids of internet.