Om het transport van energie, nu en in de toekomst, op een veilige en betrouwbare manier te kunnen blijven verzorgen betaalt u een nettarief. De nettarieven voor elektriciteit en gas zijn opgebouwd uit de tarieven voor transportdienst, aansluitdienst en meterhuur. Deze worden via uw energieleverancier bij u in rekening gebracht.

Op deze pagina vindt u de verschillende tarieven van N.V. RENDO voor elektriciteit en gas met daarop een toelichting. De tarieven zijn in euro’s.
De tarieven voor kleinverbruikers zijn weergegeven in- en exclusief btw. De tarieven van grootverbruikers zijn exclusief BTW.

De tarieven van N.V. RENDO bestaan uit gereguleerde tarieven zijnde de transport en aansluittarieven elektriciteit en gas en niet gereguleerde tarieven. De gereguleerde tarieven worden daarbij vastgesteld door Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Elektriciteit

Vanaf 1 januari 2014

Hier vindt u de verschillende tarieven van N.V. RENDO met toelichting. De tarieven zijn in euro’s, exclusief BTW.

De tarieven van N.V. RENDO bestaan uit gereguleerde tarieven zijnde de transport en aansluittarieven elektriciteit, de systeemdiensten en niet gereguleerde tarieven. De gereguleerde tarieven worden daarbij vastgesteld door de overheid (ACM).

Gas

Vanaf 1 januari 2014

Hier vindt u de verschillende tarieven van N.V. RENDO met toelichting. De tarieven zijn in euro’s, exclusief BTW.

De tarieven van RENDO Netwerken bestaan uit gereguleerde tarieven zijnde de transport en aansluittarieven elektriciteit, de systeemdiensten en niet gereguleerde tarieven. De gereguleerde tarieven worden daarbij vastgesteld door de overheid (ACM).