Nieuws

RENDO sluit 2021 af met een positief resultaat van 6,6 miljoen

Onlangs heeft N.V. RENDO Holding haar jaarverslag en jaarrekening over 2021 vastgesteld. Het jaar 2021 is afgesloten met een positief resultaat van EUR 6,6 miljoen, begroot was een resultaat van EUR 6,2 miljoen. Van het resultaat wordt EUR 5 miljoen uitgekeerd aan de negen aandeelhoudende gemeenten van N.V. RENDO Holding in Drenthe en Overijssel. Inhoudelijk zijn op het gebied van ...

30 mei 2022|

Vrijdag 27 mei gesloten

Donderdag 26 en vrijdag  27 mei is RENDO Netwerken gesloten. Storing? Heeft u geen gas of stroom? Een storing kunt u 24 uur per dag melden via het gratis nationaal storingsnummer 0800-9009 Maandag 30 mei zijn wij weer geopend vanaf 8.00 uur en helpen wij u graag verder!

25 mei 2022|

Instagram voor RENDO groep

HOERA !!! RENDO er een nieuw social media kanaal bij, te weten Instagram. Naast LinkedIn, Facebook, websites, beschikt RENDO nu ook over Instagram. Nieuwsgierig? Je kunt ons volgen op: RENDO (@rendogroep) • Instagram-foto's en -video's Delen? Graag!

23 mei 2022|

Opening waterstof testnetwerk bij EnTranCe

RENDO heeft samen met netwerkbeheerder Cogas en BAM Energie & Water het waterstof testnetwerk op het terrein van EnTranCe in Groningen geopend. Met dit netwerk kan in een lerende en veilige omgeving veel praktische ervaring met waterstof in de gebouwde omgeving opgedaan worden, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en beheer en onderhoud. Eddy Veenstra (directeur N.V. RENDO Holding): “Waterstof ...

11 mei 2022|

Digitale afspraak maken vervanging meters niet mogelijk in verband met systeemstoring

Wegens een systeemstoring is het op dit moment niet mogelijk om de afspraak “vervanging meters” via deze website door te geven. Vriendelijke verzoek onder kantoortijden contact op te nemen via telefoonnummer 0522-856 442. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw medewerking.

6 mei 2022|
Go to Top