Vol energie aan de slag bij RENDO

Als je werkt bij N.V. RENDO Groep, werk je mee aan een groene toekomst! Ons bedrijf is altijd in beweging richting meer duurzaamheid. Op welke afdeling je ook werkt, geen dag is hetzelfde!

Als werkgever vinden wij het werkgeluk van onze werknemers erg belangrijk. Daarnaast biedt RENDO uitstekende arbeidsvoorwaarden  en ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Jouw toekomst begint bij RENDO.

Bekijk hier onze brandvideo!

Jouw toekomst begint bij RENDO

Vacature(s)

RENDO is alitjd op zoek naar talent. Ben jij benieuwd welke vacatures op dit moment open staan bij RENDO? Kik dan hier.

Open sollicitatie

N.V. RENDO is altijd op zoek naar mensen die kunnen bijdragen aan de duurzame toekomst van ons bedrijf. Staat dé functie voor jou vandaag niet tussen onze vacatures, maar denk je dat jij goed bij ons bedrijf past? Stuur ons dan een open sollicitatie met CV en korte motivatie via vacatures@rendo.nl.

Stage lopen

Zoek je een stageplek? Mail dan jouw CV en een korte toelichting naar vacatures@rendo.nl.

Werkgeluk

Als werkgever vinden wij het werkgeluk van onze werknemers erg belangrijk. Dat begint bij een goede werk-privébalans. Dat gaat verder met de opleidingen die je kunt volgen als je bij ons werkt.  Ook een goede werkhouding heeft onze aandacht. We zorgen voor bureaus en stoelen die zorgen voor een goede werkhouding. Je profiteert bij ons van goede arbeidsvoorwaarden, met onder andere een persoonlijk budget voor elke werknemer. De bedrijfscultuur is vriendelijk en ‘plat’, met korte lijnen. Met onze 140 collega’s zetten samen de schouders eronder! 

Spreekt dit je aan? Bekijk op deze pagina welke vacatures er zijn. Je kunt ons ook een open sollicitatie sturen. 

Gegevens RENDO

Heb je een vraag of wil je meer weten over werken bij RENDO? Neem dan contact met ons op via 0522-8566410 of stuur een mailtje naar vacatures@rendo.nl 

Contactpersoon
Dorien Kiezebrink – ten Klooster
HR-adviseur 

Mobiele nummer

06-29632684

Bezoekadres
Setheweg 1
7942 LA Meppel

Postadres
Postbus 18
7940 AA Meppel