Jouw toekomst begint bij RENDO!

Als je werkt bij N.V. RENDO Groep, werk je mee aan een groene toekomst! Ons bedrijf is altijd in beweging richting meer duurzaamheid. Op welke afdeling je ook werkt, geen dag is hetzelfde!

N.V. RENDO is netbeheerder in Zuid-Drenthe en Noord-Overijssel. Als netbeheerder zorgen wij ervoor, dat alle aangesloten huishoudens en bedrijven elke dag kunnen rekenen op gas en elektriciteit.

Jouw toekomst begint bij RENDO

Vacatures

Open sollicitatie

N.V. RENDO is altijd op zoek naar mensen die kunnen bijdragen aan de duurzame toekomst van ons bedrijf. Staat dé functie voor jou vandaag niet tussen onze vacatures, maar denk je dat jij goed bij ons bedrijf past?
Stuur ons dan een open sollicitatie met CV en korte motivatie via vacatures@rendo.nl.

Stage lopen

Zoek je een stageplek? Mail dan jouw CV en een korte toelichting naar vacatures@rendo.nl.

Werkgeluk

Als werkgever vinden wij het werkgeluk van onze werknemers erg belangrijk. Dat begint bij een goede balans tussen werk en privé. Dat gaat verder met de opleidingen die je kunt volgen als je bij ons werkt.  Ook een goede werkhouding heeft onze aandacht. We zorgen voor bureaus en stoelen die zorgen voor een goede werkhouding. Je profiteert bij ons van goede arbeidsvoorwaarden, met onder andere een persoonlijk budget voor elke werknemer. De bedrijfscultuur is vriendelijk en ‘plat’, met korte lijnen. We zetten samen de schouders eronder!

Spreekt dit je aan? Bekijk op deze pagina welke vacatures er zijn. Je kunt ons ook een open sollicitatie sturen. We horen graag van je.

Jouw toekomst begint bij N.V. RENDO!